...a zas nazačátekGrafické a internetové studio PeopleArt Zpracování logotypufotografie pro reklamu i grafikuZpracování logotypu umění Zpracování logotypueshopy na pronájem Zpracování logotypu
Zpracování logotypu
Zpracování logotypu tvorba logotypu Zpracování logotypu corporate identity venkovní reklama Zpracování logotypu grafika pro tiskoviny Zpracování logotypu
Zpracování logotypu Zpracování logotypu grafika tiskovin Zpracování logotypu Zpracování logotypu Zpracování logotypu fotografie pro reklamu Zpracování logotypu Zpracování logotypu
Zpracování logotypu Zpracování logotypu Zpracování logotypu
Zpracování logotypuZpracování logotypu Zpracování logotypu Zpracování logotypu
Zpracování logotypu Zpracování logotypu Zpracování logotypu

Chcete mít parádní značku nebo rači v pytly mačku?

logotyp - grafický manuál značky
Zpracování logotypu Zpracování logotypu

TVORBA LOGA - TVORBA A GRAFICKÉ NÁVRHY LOGOTYPŮ

GRAFICKÉ ZPRACOVÁNÍ LOGOTYPU

Chcete mít dokonalý logotyp?

Prý je logotyp základní kámen vaší budoucí firemní identity. A když je logotyp (nebo logo jak chcete) blbý i celá firemní identita bude asi blbá.

Značka jako vizuální prvek

– první aplikací, kterou je třeba vyjasnit, je užití značky v textu ve slovní podobě. Základním stavebním kamenem vizuální prezentace je grafická značka (logo, logotyp). Jejím základním úkolem je jednoznačná identifikace subjektu.

Redesign loga

I když se nám podaří vytvořit značku téměř dokonalou, dříve nebo později je třeba přistoupit k jejímu redesignu. Každá značka má svou základní podobu, zpravidla je to verze plno-barevná na bílém pozadí. Je-li značka ve své základní podobě vícebarevná, existuje v manuálu zpravidla ještě verze jednobarevná, která je určena pro ekonomicky méně náročnou výrobu konkrétních aplikací. Každá značka musí mít v manuálu i svou verzi černobílou, často pouze černou. Negativní podoba je zpravidla jen bílá.
Důležitým oddílem v manuálu je definice ochranné zóny značky, minimální velikost, aplikace na různých barevných plochách a zakázané varianty.

GRAFICKÉ STUDIO PEOPLEART VÁM NABÍZÍ NEJEN TVORBU FIREMNÍHO LOGOTYPU, ZPRACUJE VÁM I GRAFICKÝ MANUÁL LOGOTYPU

Grafické studio PEOPLEART zpracuje grafické návrhy firemní značky (grafické návrhy loga) na tělo vaší společnosti, zpracuje grafické výstupy logotypu pro různé použití v reklamní grafice (např. ve vectorech pro řezanou grafiku k užití na sítotisk, polepy služebních vozidel popř. reklamní tabule a pro zpracování grafiky pro informační a navigační systémy nebo pro užití v reklamních a firemních tiskovinách od dopisních papírů, obálek, poznámkových bloků, plakátů, katalogů, letáků, reklamních firemních kalendářů, bulletinů nebo jiných popagačních materiálů, jde je logo zapotřebí), a zpracuje grafický manuál vytvořeného logotypu (firemní značky). Obraťte se proto na naše grafické studio v Písku.

TVORBA LOGOTYPŮ NEBO-LI TVORBA LOGA - ukázky grafických návhů logotypů

PÍSEK :: STRAKONICE :: TÁBOR :: PRACHATICE :: ČESKÝ KRUMLOV :: PRAHA :: JIHLAVA :: PŘÍBRAM :: BRNO :: VODŇANY :: ČESKÉ BUDĚJOVICE :: JIŽNÍ ČECHY

REKLAMA
Chcete skvělé stránky? U nás Vám zabere tvorba webových stránek 5 minut.copak grafické studio PeopleArt umí