grafika firemních tiskovin
Grafika firemních tiskovin grafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin corporate identity venkovní reklama grafika firemních tiskovin grafika pro tiskoviny Grafika firemních tiskovin
tvorba logotypu Grafika firemních tiskovin grafika tiskovin Grafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin fotografie pro reklamu v v
Grafika firemních tiskovinGrafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin

Můžou se vám hodit hezké tiskoviny.
Vyrobíme pro firmu vaší
jedny, druhé, další a další...

dopisní obálky - hlavičkové papíry - formuláře - firemní desky úřední tiskoviny - razítka
CD prezentace - etikety
Grafika firemních tiskovin
Pípněte do grafického studia PEOPLEART

GRAFIKA PRO FIREMNÍ A PREZENTAČNÍ TISKOVINY

MERKANTILNÍ TISKOVINY - PREZENTAČNÍ TISKOVINY - FIREMNÍ A ÚŘEDNÍ TISKOVINY

Chcete od našeho skvělého grafického studia PEOPLEART zpracovat grafiku vašich firemních, úředních nebo prezentačních tiskovin?

... ano ano chceme od vašeho úžasného grafického studia všechny možné prezentační a firemní tiskoviny hlavně prezentační desky a výroční zprávy nebo bulletiny, pak taky firemní papíry a formuláře nebo hlavičkové papíry ty sou asi na hlavu a pak dopisní papíry a taky chcem zpracovat grafiku pro dopisní obálky a poznámkové bloky a nebo vizitky, identifikační karty po zaměstnance nebo čipové karty, vizitky, PowerPiont prezentace, příručky, CD prezentace a CD obaly, etikety, šablony v MS Word, kontaktní karty, označení zaměstnanců a jiné užitečné tiskoviny ozdobené grafikou z vašeho grafického studia.

Naše grafické studio PEOPLEART s grafickým ateliérem v Písku rádo zpracuje grafiku (napřed teda grafické návrhy, pak sazbu a předtiskovou příípravu) pro klienty nejen z Písku, Českých Budějovic, Tábora, Strakonic, Prachatic nebo Českého Krumlova, ale třeba pro někoho z Prahy nebo odjinud.

Chcete vědět, co všechno grafici grafické studia PEOPLEART umí vygrafičit?

- sazečské práce
- grafické práce
- předtisková příprava

takže třeba:
grafika pro hlavičkové dopisní papíry, firemní obálky, prezentační desky, poznámkové bloky, výroční zprávy, formuláře, bulletiny, samolepky, tisková inzerce, čipové a identifikační karty, označení zaměstnanců, elektonické zprávy, Power Point prezentace včetně šablon

A teď troška moudrých slov převzatých z úst „pana Kafky“:

Merkantilní tiskoviny

V kapitole merkantilní tiskoviny definujeme principy často nejdůležitějšího komunikačního kanálu s veřejností. Např. barevný hlavičkový papír může být předtištěn ofsetovou technologií a samotný text se dotiskne na stolní tiskárně. V jiných případech může být celý dopis v černobílé podobě tištěn z elektronické šablony na stolní tiskárně. Na úvodní straně kapitoly je velice důležité vysvětlit princip vyplňování dokumentů. Na osobní hlavičkový papír bývá zpravidla kladen vyšší nárok na polygrafické zpracování. Také dokumenty jako faxová zpráva, memo, zápis z jednání, faktura, objednávka apod. podléhají principům vizuálního stylu.
Přestože e-mail není tištěnou aplikací, bývá součástí této kapitoly jako nástroj administrativní komunikace. Jedním z prvních projevů viuálního stylu, který se lidem dostane doslova do rukou, jsou vizitky. Pro vrcholové vedení některých velkých společností se zpracovávají také speciální vizitky, podobně jako osobní hlavičkový papír.
Existuje celá řada grafických a polygrafických řešení vizitek. Důležité je, aby vizitka splnila svůj hlavní úkol. Komplimentka je tiskovina spíše reprezentativního charakteru. Používá se jako příloha k zásilkám, píše se na ni krátký vzkaz, jako např. poděkování a podpis.
Dopisní obálky pro běžnou komunikaci se používají nejčastěji ve formátech: DL s okénkem nebo bez okénka, C6, C5, a C4. Při návrhu designu obálek je třeba vzít v potaz poštovní předpisy, týkající se především definování míst k možnému potisku. Další aplikací běžné administrativní komunikace jsou razítka. Každá společnost může mít různé typy a různé formáty razítek (běžné obdélníkové nebo slavnostní kulaté).
Do kapitoly Tištěné materiály zařazujeme aplikace komunikačního a pomocného charakteru, k jejichž výrobě se užívá tiskové technologie a které nebyly v dosud zmíněných kapitolách. Seznam materiálů ke zpracování je výsledkem interního auditu materiálů.
Běžnou součástí této kapitoly bývá poznámkový blok. Aplikace vizuálního stylu se často ukazuje na formátu A4 a A5. U bloků je vhodné pracovat s brandigem střídmě. Pro distribuci tištěných materiálů formátu A4 se používají prezentační desky (složky, desky s chlopní či klopou).

TVORBA LOGOTYPŮ NEBO-LI LOGA - ukázky grafických návhů logotypů

PÍSEK :: STRAKONICE :: TÁBOR :: PRACHATICE :: ČESKÝ KRUMLOV :: PRAHA :: JIHLAVA :: PŘÍBRAM :: BRNO :: VODŇANY :: ČESKÉ BUDĚJOVICE :: JIŽNÍ ČECHY